sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

3. tehoviikon liikunnat ja jatkuva jumitus

Viikon liikuntapäiväkirja:

Ti: lihaskunto 25 min
Ke: juoksu 6 km, 55 min
To: lihaskunto 25 min
Pe: hidasta käveleskelyä turistina keskustassa vähintään 2 h
Su: lihaskunto 25 min

Positiivista on se, että tänään jaksoin tehdä jo enemmän askelkyykkyjä (yht 100 kpl) alun 60 sijaan, ja naistenpunnerruksiakin meni tänään 5 enemmän kuin yleensä (10-10-12). Eli lihaskunto on ainakin vähän parantunut!

Positiivista on myös se, että tämän tehokiinteytysprojektin ansiosta olen liikkunut viisi kertaa viikossa, eli pari liikuntakertaa on tullut lisää - kesälomastani huolimatta! :) Myös herkuttelu on ollut huomattavasti maltillisempaa kuin aiemmin.

Jostain mystisestä syystä painoni vaan ei vieläkään ole laskenut. Ei se ole kyllä noussutkaan, on kai sekin jo jotain. En ole turvoksissa. Jumi on jatkunut myt kolme viikkoa. Ei pitäisi olla stressiä, enkä usko myöskään ylikuntoon (ei oireita), enkä säästöliekkiin (syön päivittäin arviolta 1400-1700 kcal). Parina päivänä olen tarkistanut kiloklubin laskurilla energiansaantini, ja kyllä vajetta sen mukaan pitäisi olla. Pakko kai kohta pitää tarkempaa ruokailupäiväkirjaa, ja mennä jonkun ammattilaisen puheille... Turhauttavaa ja ärsyttävää tällainen jumitus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti