lauantai 14. heinäkuuta 2012

Day 6: on the right track

Tehokiinteytyksen kuudes päivä alkoi tänään aamupainolla 70,2 kg, eli uudella painoennätyksellä! Motivaatio on löytynyt, ja olen pysynyt suurimmaksi osaksi ruodussa niin ruokailun kuin liikunnankin suhteen. Ja tänään alkoi kolmen viikon kesälomakin, superia! Ja edelleen on kova hinku alittaa ainakin tuo maaginen 70:n rajapyykki.

Täytyy kyllä tunnustaa, että ehin jo aiemmin ihmetellä, että miksei mitään tapahdu. Olen punninnut itseni joka aamu, vaikka parempi olisi kyllä käydä harvemmin... Mutta nyt siis paino oli tippunut -400 g.

Viime torstaina teki vähän mieli tummaa suklaata, mutta ajattelin että pärempi olla ottamatta. Haluan tehdä selvän eron arkeen ja juhlaan; sekä itsekurin pysymiseen. Etenkin, kun tiesin olevani seuraavana iltana (eli eilen) juhlimassa sekä ystäni synttäreitä että valmistujaisia toisissa juhlissa. Jännitin juhlasyömistä etukäteen, mutta turhaan. Se oli minu herkkupäiväni tällä viikolla. Söin juhlapöydistä vain niitä ruokia, joita ihan oikeasti halusin. Ja koitin ottaa pieniä annoksia, enkä jäänyt oleilemaan naposteluetäisyydelle herkuista. En kokenut jääväni mistään paitsi, mutta uskon, että juhlahetkutteluni oli tällä kertaa hieman maltillisempaa kuin aikaisemmat överit. Hyvä fiilis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti