sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Kliseitä

Päätin jo ennen joulua, että joulun ja välipäivien minirentoiluloman jälkeen aloitan tiukemman jakson. Nyt saa riittää tämä puolen vuoden painon jumitus! Vähän myöhemmin tajusin, miten kliseinen tuo päätös on. Mutta noh, olkoon vaan. Otetaan ilo irti kaikista tsemppikeinoista. :)

Tarkistin tänä aamuna joulun ja välipäivien lomareissun tuhot: 2-3 kg lisää. En kuitenkaan stressaa niistä, kun ainakin vuosi sitten ne lähtivät jo parissa viikossa pois. Saapahan vähän alkuvauhdin tuntua tähän hommaan. Värväsin itselleni apuun myös avokkini, joka lupasi muun muassa tarkkailla, etten vie kiristelyä liiallisuuksiin ja menetä mielenterveyttäni...

Palasimme tosiaan eilen lomalta kotiin, ja tänään aloitin kiristelykauden. Paljon kasviksia, kohtuulisesti hedelmiä, proteiinia ja tarpeen mukaan vähän hitaita hiilihydraatteja. Liikuntaa ja unta säännöllisesti ja tarpeeksi. En ole täyslakossa mistään ruoka-aineesta, mutta mietin syömiseni vähän etukäteen ja peilaan niitä tavoitteeseeni. Annoskoko on erityistarkkailussa, ja hilaan sitä hiljalleen pienemmäksi. Tänään tämä on ainakin ollut melko helppoa ja kivutonta. Eihän se ole vasta kuin yksi päivä, mutta on se silti hyvä alku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti