maanantai 23. heinäkuuta 2012

2. tehoviikon liikunnat

Viime viikon saldo:

Ma: lihaskunto 40 min
Ti: kävely 30 min (kevyttä palauttelua)
Ke: juoksu 55 min, 6,5 km & pyöräilyä 10 km / 40 min
To: lihaskuntoa 25 min
Pe: kävelyä 1 h 25 min
Su: kävelyä 1h (metsässä)

Hyvin meni! Ja olen tyytyväinen tavoitteisiinkin nähden, vaikka viikonlopun peruskestävyyslenkit jäivätkin "vain" kävelyksi. Hyvä, että ne kuitenkin tulivat tehtyä, sillä kehoni vaati rauhallisempaa palauttelua, koska olo oli väsynyt ja vähän kipeä - eli en ollut palautunut kunnolla aiemmista liikunnoista.

Tällä viikolla sitten onkin jo vähän kiinniotettavaa liikuntaohjelmaan, sillä tänään en ole liikkunut, vaikka olisi pitänyt tehdä lihaskuntoa taas. Kävin hierojalla, ja hän sanoi, ettei tänään illalla enää kannata liikkua. Mutta huomenna sitten!

Painorintamalla ei mitään uutta. Tänään en ole punninnut itseäni. Käväisimme tosin myös kaverin mökillä, missä oli paljon hyvää ruokaa. Eli huomiselle en osaa oikein muutosta odottakaan. Toivottavasti tilanne muuttuu viikon sisällä, se antaisi kaivatun lisätöytäisyn motivaatiolleni. Ylpeilen kuitenkin sillä, etten syönyt matkalla muuta makeaa, kuin pienen palasen mustikkapiirakkaa. Aika ennenkuulumatonta kaltaiselleni sokerihiirelle... :)

Tai no, jos painolle ei tapahdu mitään, ehkäpä sekin pitäää tulkita lisäsysäyksenä tarkempaan ruokavalion syynäykseen! Liikkumattomuudesta tämä ei ole enää kiinni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti