maanantai 9. heinäkuuta 2012

Tehokiinteytys a'la Kutri

Palaan entistä ponnekkaampana kehään pitkän tauon jälkeen. Töissä oli rankka kevät, eikä voimia jäänyt oikein muuhun. En myöskään kokenut hetkellisesti tarvetta laihtumiselle, joten unohdin tämän projektin joksikin aikaa.

Touko-kesäkuussa reissasimme avokkini kanssa 3 viikkoa Japanissa. Nautin maasta, kulttuurista ja ruoasta avoimin sylin. Akut latautuivat ja mieli virkistyi! Kolmannella viikolla huomasin jo suunnittelevani laihdutuksen jatkamista ihan uudella innolla. Ja kiitos runsaan kävelyn, painokin oli pysynyt samassa, eli noin 71 kilossa!

Aloitin liikunnan ja syömisten tarkkailun heti kotona. Tällä kerraa olin myös päättänyt, että pystyn sietämään epämukavuuttakin laihtumisen takia. Kuviota kuitenkin sotkivat juhannuksen mökkireissu ystävän herkkutarjoilujen eteen, sekä vanhempien luona käynti. Arkena saavutettu tuhlaantui näiden hulinassa. Ja sitten iski epäreilu kesäflunssa! Viime viikko menikin köhiessä. Eilen olin jo erittäin epätoivoinen, kun en ollut saanut kolmessa viikossa yhtään tuloksia aikaiseksi!

Avokkini ehdotti eilen, että minun pitäisi saada kunnollisesta liikuntarutiinista kiinni. Eli nyt tarvittiin kunnon sotasuunnitelma! Olin kuitenkin itse niin voimaton luomaan uutta, että turvauduin Kutrin (aka Katri Mannisen) apuun. Olen ostanut useampi vuosi sitten itselleni kirjan Tehokiinteytys, joka tarjoaa 12 viikon rutistuksen sekä liikuntaan, että ruokavalioon. En ole kuitenkaan aiemmin testannut sitä käytännössä, mutta nyt on just hyvä aika sille!

Tänään alkoi siis 1. viikko. Ohjelmassa 3 tunnin välein syömistä & kasviksien ja hedelmien käytön lisäämistä. Sekä liikuntaa 5 kertaa viikossa, tänään tein vastusharjoittelua puoli tuntia. Alkulämmittelynä toimi 5 km:n työmatkapyöräily, jota en tosin laske liikunnaksi varsinaisesti, vaan mukavaksi ja helpoksi siirtymistavaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti